«KinderSurpise» – для дітей та внуків Івано-Франківських медійників

Події, Суспільство

Івано-Франківський Центр журналістської солідарності передав понад шістдесят наборів шоколадних солодощів «KinderSurpise» дітям та внукам місцевих спілчан, а також медійників-ВПО, які тимчасово проживають у нашому місті. Ще майже тридцять надіслали колегам у Херсон, з якими тісно співпрацює Центр.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Школу Журналістики


Солодкі гостинці Центр журналістської солідарності отримав від Спільноти святого Егідія в Івано-Франківську, разом з якою та Івано-Франківською архієпархією УГКЦ реалізовує один із важливих проєктів – «Партнерство задля Перемоги».


«Набір солодощів «KinderSurpise», всередині яких іграшки, додає цікавості та допомагає робити щасливі моменти в житті дитини. Такі приємні сюрпризи для наших онуків, які отримали від Центру журналістської солідарності, – це чудова нагода порадувати нашу малечу. Щиро вдячна за постійну турботу про дітей та внуків медійної спільноти Прикарпаття. Тільки нещодавно наші дітки отримали дипломи й презенти за підсумками творчої акції дитячих малюнків «Я – з родини журналістів», яку проводив Центр, а тепер ось такий сюрприз. Дякую за дитинство, яке я змогла сьогодні принести у студію. Всі раділи, а я найбільше», – зазначила Галина Філіпова, секретариня первинної організації НСЖУ обласного телебачення «Галичина», бабуся шести онуків (на першому фото).


Для херсонських колег іграшки-кіндери Новою поштою отримала й роздала медійниця Валентина Пестушко. Дівчина, ризикуючи життям, не припиняла журналістську діяльність в окупованому Херсоні майже до його звільнення. Виїхала в Івано-Франківськ аж у жовтні 2022-го. А влітку минулого року повернулася в рідне місто. Займається улюбленою журналістикою, активно співпрацює з Івано-Франківським Центром журналістської солідарності.


Центр, у межах своєї діяльності, постійно надає різного роду допомогу та підтримку журналістам у професії, медійникам-ВПО та колегам із підшефних областей: Волинської, Рівненської, Чернігівської та Херсонської.

Вікторія Стрільчук.


На фото Валентини Пестушко: гостинці з Прикарпаття – в херсонських медійників та діток.


Переглядів: 316
banner