Прикарптській клас безпеки рятувальників працює без канікул

Суспільство

Сьогодні до Класу безпеки, що розташований на території Головного управління завітали діти зі школи англійської мови “Get Ready”, які з захопленням та цікавістю провели час та вивчали правила, які рятують життя


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.


Спочатку рятувальники розповіли про правила пожежної безпеки та за допомогою наочної діорами показали, що може статися, якщо нехтувати даними правилами, а також рятувальники навчили порядку дій при виникненні пожежі та навчили правильно користуватися вогнегасником. Пізніше у різних навчальних зонах дітки освоїли, як поводитися в інших небезпечних ситуаціях, особливу увагу, рятувальники приділили темі, що стосується безпеки на воді. Пізніше діти мали можливість дізнатися про всі деталі та особливості пожежно-рятувальної техніки, якою користуються рятувальники під час виконання своїх обов’язків.

А на завершення, рятувальники вручили діткам цікаву та корисну поліграфічну продукцію розроблену ДСНС спільно з UNICEF Ukraine.


 Такі екскурсії є надзвичайно корисними, адже вони не лише розширюють кругозір дітей, але й допомагають виховувати у них відповідальне ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 273
banner