На Калущині правоохоронці притягнули до відповідальності 10 осіб

Суспільство

Протягом 9 липня на спецлінію 102 надійшло 39 повідомлень від мешканців Калуського району. Серед них: тілесні ушкодження – 1, шахрайство – 1.


Пише Голос-Інфо з посилання на Поліція Калущини


До адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 10 осіб, з них 1 нетверезого водія та 1 особу за вчинення дорожньо – транспортної пригоди.


Правоохоронці нагадують, як не стати жертвами мобільного шахрайства:
якщо вам дзвонять з різних невідомих номерів, не беріть слухавку не повідомляйте невідомим особам свої персональні та банківські дані;
якщо вас просять перевести куди-небуть гроші для того, щоб зберегти грошові кошти, активувати чи розблокувати картку, не піддавайтесь на такі вмовляння. Адже співробітники фінустанови не можуть вимагати переказу грошей, а такі прохання явно вказують на шахрайство.
співробітники банку ніколи не вимагатимуть назвати три цифри на зворотному боці картки (CVV-код), пароль від картки, термін дії, одноразовий пароль, код операції, який приходить на телефон;

Закликаємо громадян:

дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення;

не порушувати правила дорожнього руху та не сідати за кермо в нетверезому стані.


У разі виявлення правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33 або на лінію 102.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 197
banner