У Калуське озеро приведуть до належного виду

Суспільство

Озеро на вул. Рубчака приведуть до належного виду. На прилеглій до водойми території планують облаштувати лавочки та зробити пішохідні доріжки.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду.

“Ситуація, що склалася з цим озером добряче сколихнула громаду. Сьогодні навідалися сюди, щоб достеменно розібратися в цьому питанні.
На цей момент вода в озері відповідає природньому рівню. Цьому передувала робота працівників КП «Калушавтодор» над розчисткою канави до зливової каналізації. Комунальники витягнули звідти багато сміття, що не дозволяло надлишковій воді сходити з озера. Після виконаних робіт рівень води у водоймі знизився до природнього. Скоріше за все, що через це та теплу літню пору риба загинула.
Сьогодні комунальники будуть працювати над очисткою озера, оскільки його засміченість величезна – і колеса, і сміття, яке туди тривалий час викидали мешканці, і ще повно всякого бруду, а також і риба, яка постраждала. Водойму приведуть до належного виду, щоб це місце стало гарною зоною для відпочинку, а не осередком проблем.
Надалі плануємо на прилеглій до водойми території облаштувати лавочки, зробити пішохідні доріжки, а щодо самого озера – будемо його зарибнювати.
Погоджуюся, ситуація, що склалася – неприємна. Працюємо над тим, щоб її владнати”,- Андрій Найда


Переглядів: 292
banner