Додому востаннє повернеться військовий з Івано-Франківщини — Володимир Кочуг

Суспільство

 Сьогодні, липня, близько 14:20-14:45 год. тіло загиблого Володимира Когуча буде доставлене до його дому у с. Павлівка (вул. Карпатська, 4).


Пише Голос-Інфо з посиланням на сайт Ямницької сільської ради


Кортеж із тілом воїна проїжджатиме через с. Ямниця. Мешканців Ямниці просять вийти на дорогу по вул. Галицька і вул. Смицнюка.


Маршрут руху кортежу: с. Ямниця (вул. Галицька) – с. Ямниця (вул. Смицнюка) – с. Павлівка (вул. Шевченка) – с. Павлівка (вул. Карпатська, 4).


Також заупокійна панахида (парастас) за полеглим відбудеться сьогодні, 3 липня, о 20:00 год. у домі полеглого.


Чин похорону Захисника відбудеться у четвер, 4 липня, о 12:00 год.


Нагадаємо, Володимир Когуч з квітня 2014 по вересень 2015 р. ще під час неоголошеної війни пішов захищати українську землю від ворога у зоні АТО/ООС.


А коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Володимир взяв до рук зброю та у серпні 2022 року добровольцем поповнив ряди українського війська.


Сержант Володимир Когуч служив на передовій механіком-водієм в парашутно-десантному батальйоні однієї з військових частин.


1 липня 2024 року Володимир під час виконання бойового завдання загинув на покровському напрямку Донецької області.


У зв’язку з трагічною смертю військовослужбовця оголошено триденну жалобу в Ямницькій громаді з 03 по 05 липня 2024 року.


У дні жалоби на території громади буде приспущено  Державний Прапор України на будинках і спорудах сільської ради та на підпорядкованих підприємствах, установах і організаціях.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 422
banner