Підтримка сімей військових: у Косові проводитимуть зустрічі із рідними захисників України

Суспільство

Такі зустрічі проводитимуть щомісяця, на них запрошуватимуть фахівців із відповідних сфер діяльності.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Косівська районна військова адміністрація


Підтримати сім’ї та допомогти їм долати щоденні труднощі, пов’язані із особливостями несення військової служби їхніх рідних, намагатимуться у 74-ому батальйоні 102-ої окремої бригади ТРО.


Так, у батальйоні запровадили організацію зустрічей із родинами військовослужбовців цього військового підрозділу для налагодження комунікаційного зв’язку та оперативного реагування на виклики, з якими найчастіше стикаються сім’ї бійців.


“У родин військовослужбовців, які на передових лініях фронту стоять на захисті Української держави, виникає чимало проблем, які їм доводиться вирішувати самотужки.”, – роз’яснують у дописі. 


Також зазначимо, що вчора 27 червня, у Косові відбулася перша зустріч, на якій офіцери групи цивільно-військового співробітництва 102-ої бригади ТРО спілкувалися із представниками територіальних громад району, відповідальними за реалізацію ветеранської політики, та дружинами військових 74-ого батальйону ТРО.

Інформацію про час та місце таких зустрічей завчасно оприлюднюватимуть на сайтах органів місцевого самоврядування Косівщини.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 141
banner