Зразковий аматорський ансамбль танцю «Дивоцвіт» Задністрянського Будинку культури представив свій творчий звіт

Без категорії
Творчий звіт Зразкового аматорського ансамблю танцю «Дивоцвіт» Задністрянського Будинку культури відбувся 24 червня 2024р.


Запрошена гостя – ведуча та співачка, заслужена артистка естрадного мистецтва України Тетяна Бариляк BARVA.


Танцюють діти війни котрі незважаючи на повітряні тривоги, ракетні обстріли, відключення світла продовжують танцювати та нести світло українського мистецтво людям, браво їм!


Вже 12 рік поспіль ансамбль танцю «Дивоцвіт» є творчою лабораторією виховання танцюючої молоді та гримить на весь світ, багато випустило поколінь випускників та учасників котрі є невід’ємною частиною цього колективу.


За навчальний 2023 -2024 рік колектив взяв участь у 28 концертах з котрих 2 це закордонні поїздки до Чехії та Німеччини.


З початком повномасштабного вторгнення колектив активно долучився до волонтерської діяльності, та практично кожен виступ є благодійним.


За цей рік колектив на всіх благодійних майданчиках України та Європи зібрав – 2100 євро та 65 128 гр. Остання велика допомога ЗСУ у розмірі 75 000 гр. дані кошти пішли для придбання дрона для 2 артилерійської батареї Артилерійського дивізіону 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». В якій служить  земляк – Мирослав Фляк.


За час заходу зібрано 4500 грн. Котрі будуть передані захіснику 61 окремої механізованої бригади «Степова» (Харківський напрямок).


Цей рік був дуже насиченим поїздками, фестивалями, конкурсами, придбанням нового сценічного одягу для нашого колективу, завдяки великі підтримці Батьків наших учасників, депутату Бурштиснької міської ради Володмимру Мацьківу, Задністрянського ліцею на чолі з Белей Надією, Задністрянського Будинку культури директор Надія Леочко, Задністрянського старостинського округу на чолі з Богданом Мазуриком, ,Відділу культури туризму і зовшішніх звязків Бурштинскьої міської ради на чолі з Тетяною Зорій, Бурштинській міській раді на чолі з Василем Андрієшиним.


Переглядів: 245
banner