У Шешорах освятили меморіальні пам’ятники загиблим воїнам Вадиму Яровому та Юрію Іванишину

Суспільство
Вчора, 25 червня,  у Шешорах Косівської територіальної громади освячували пам’ятні стели двом військовим – Вадиму Яровому та Юрію Іванишину.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Косівська районна військова адміністрація


Меморіальні пам’ятники Вадиму Яровому та Юрію Іванишину встановили на могилі Січовим Стрільцям.


“Віддати шану воїнам Світла та пом’янути загиблих тихою молитвою зібралося чимало людей – родини Героїв, духовенство, побратими, односельчани, педагоги та школярі місцевого закладу освіти. Участь у заході також взяли представники влади – керівник апарату Косівської райдержадміністрації Ірина Іванишин, голова Косівської районної ради Ганна Думітрак, заступник Косівського міського голови Володимир Петричук, староста Шешорського старостинського округу Іван Соколюк, начальник відділу культури та туризму Косівської міської ради Роман Печижак.”, –  йдеться у дописі.

Настоятель церкви Святої Параскеви о. Юрій Павличко та о. Євгеній звершили панахиду за загиблими воїнами минулих літ, Героями Небесної Сотні, військовослужбовцями, полеглими в часі АТО/ООС та кровопролитної російсько-української війни.


Священники освятили пам’ятні стели Вадиму Яровому та Юрію Іванишину, встановлені поряд із раніше освяченою стелою молодому юнаку Олегу Габораку, полеглому смертю Героя за волю рідної держави.


«На жаль, у Шешорах місце пам’яті про героїчні сторінки історії України поповнюється новими стелами нашим землякам. Доземний уклін та дяка родинам загиблих за вірних синів України. Пам’ять про Героїв завжди житиме у наших серцях», – з такими словами до присутніх звернувся староста села Іван Соколюк.

Цього дня слово також мали о. Євгеній та голова районної ради Ганна Думітрак, а гімназисти Шешорської гімназії імені В’ячеслава Чорновола презентували на заході свій тематичний патріотичний виступ.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 319
banner