У Болехівській громаді ліцеїсти відзначили свій випускний

Події, Суспільство

Червень – традиційна пора випускних вечорів та урочистостей з нагоди вручення атестатів.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Болехівську міську раду.


Довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань вже відбулося і для випускників Козаківського ліцею ім. Катерини Мандрик-Куйбіди та Болехівського ліцею №2 «Науковий».


Довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань вже відбулося і для випускників Козаківського ліцею ім. Катерини Мандрик-Куйбіди та Болехівського ліцею №2 «Науковий».


Урочистості, присвячені випуску 2024 року, відбулися на території ліцеїв, де впевнені у собі, розумні й креативні ліцеїсти отримали атестати про повну загальну середню освіту.

З цією важливою подією випускників прийшли привітати міський голова Іван Яцинин та начальник управління освіти виконавчого комітету Богдан Мельник. Вони бажали випускникам щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні мети, наснаги та оптимізму.


Відмінникам навчання, талановитим, обдарованим, активним учням, переможцям численних конкурсів, а також їхнім вчителям, дирекція ліцеїв та представники влади вручили медалі, подяки та грамоти.


Багато ще теплих слів у ці дні почули на свою адресу випускники від отців, батьків, директорів та вчителів. І випускники не забули віддати належну шану своїм вчителям, котрі змалку їх навчали та виховували, а сьогодні відправляли у самостійне життя.
Радісна і водночас зворушлива атмосфера панувала на святкових лінійках. Адже всі ми витримали цей складний час: під звуки сирени, іноді без технічних можливостей вистояли, і сміливо йдемо вперед. Але попереду тільки найкращі часи.


Переглядів: 1 488
banner