Світлана Онищук: “Об’єднуємо зусилля задля підтримки людей”

Суспільство

На Прикарпатті реалізуються соціальні ініціативи, допомоги людям вразливих категорій за підтримки міжнародних партнерів. Сьогодні провели зустріч з представниками французької неурядової організації БФ «Прем’єр Уржанс Інтернасьональ», яка працює в Україні з 2015 року.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА


Під час зустрічі обговорили чимало важливих питань, зокрема, що стосуються соціального захисту населення, сфери охорони здоров’я, реалізації проєктів для родин захисників.


На сьогодні французька організація готова втілювати спільні проєкти на Прикарпатті. Задля цього з головами Калуської та Надвірнянської районних військових адміністрацій підписано Меморандум про співпрацю з БФ «Прем’єр Уржанс Інтернасьональ».


На території цих районів буде реалізовуватись проєкт «Сила в єдності», який націлений:
надати психологічну підтримку вразливим категоріям населення;
підвищити обізнаність в сфері фізичного та ментального здоров’я, соціального захисту, протидії гендерно-зумовленому насильству;

забезпечення матеріальною підтримкою вразливих категорій (йдеться про послугу «Соціальне таксі» та надання ваучерів на придбання медикаментів).


“Сьогодні на Прикарпатті втілюється чимало загальнодержавних проєктів, зокрема, які ініціювала перша леді Олена Зеленська щодо підтримки ментального здоров’я, соціального захисту, а також власних ініціатив, спрямованих на допомогу тим, хто цього зараз вкрай потребує. Переконана, співпраця з міжнародними партнерами допоможе нам зробити більше і подати руку допомоги тим людям, які опинились у важких життєвих ситуаціях.”, – зазначила очільнция області.

 


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 286
banner