На Калущині стартувала перша зміну дитячого табору “Мінерленд”

Суспільство
Сьогодні, 17 червня,  відбулося урочисте відкриття першої зміни табору “Мінерленд”, яка триватиме з 17 по 28 червня.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуська міська рада


“Мінерленд” – це не просто табір, це справжня країна пригод, де на дітей чекає насичена програма з ігор, творчих майстер-класів, спортивних змагань, тематичних заходів та пізнавальних екскурсій. Велику увагу організатори приділятимуть військово-патріотичному вихованню.


Харчуватися діти будуть у затишній кав’ярні “Час на каву”, що знаходиться у ПК “Мінерал”. На обід та два перекуси смакуватимуть страви, приготовлені у кафе “Кукурудза”.


Перша зміна об’єднала 150 таборувальників, з них 50 – дітки військовослужбовців та наших Героїв. Щиро дякуємо народному депутату України Едуарду Прощуку за сприяння у фінансуванні цих 50 пільгових місць.


“Команда “Мінерленду” з нетерпінням чекала на цю зустріч з юними таборувальниками та докладе всіх зусиль, щоб зробити їхнє літо незабутнім!Величезна подяка директорці ПК «Мінерал» Аллі Терещенко та всім працівникам закладу за організацію чудового відпочинку та оздоровлення дітей!“Мінерленд” – це місце, де дитинство стає казкою! Бажаємо всім діткам вдалого, корисного, яскравого та захоплюючого проведення літніх канікул у інтерактивному оздоровчому таборі!”, – йдеться у повідомленні. 

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 265
banner