У Народному домі відбулася 43-тя чергова сесія Болехівської міської ради

Суспільство

Сьогодні, 12 червня, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася 43-тя чергова сесія. На засіданні були присутні 17 депутатів.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Болехівську міську раду.


Депутати погодили порядок денний чергової 43-ї сесії у кількості 68 питань, з якими можна ознайомитися за посиланням:( https://vote.bolekhiv-rada.gov.ua/…/xliii-%D1%81%D0%B5…/ ).


Відтак, голова Болехівської територіальної виборчої комісії Наталія Джус довела до відома присутніх постанови № 46 та №47 , зокрема зазначила, що у зв’язку з припиненням повноважень депутата Болехівської міської ради Калуського району Івано-Франківської області Гошовської Мар’яни Степанівни, обраного за єдиним виборчим списком від політичної партії “Українська Галицька Партія”, визнано депутатом міської ради наступного за черговістю кандидата в депутати Уханського Романа Дмитровича 1985 р.н., він є приватним підприємцем, проживає у с.Тисів.


З головного: депутати одноголосно внесли зміни міської цільової Програми підтримки Збройних сил України на 2024 рік та до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2024 рік. Зокрема, спрямували частину залишку коштів спеціального фонду в сумі 1000,00 тис. гривень на виконання заходів Програми підтримки Збройних Сил України на 2024 рік.


Схвальним рішенням надано одноразові грошові допомоги військовослужбовцям, які беруть участь у бойових діях для забезпечення заходів з національної безпеки і оборони України, пораненим військовослужбовцям на лікування та сім’ям загиблих військовослужбовців до роковин смерті. Для фінансування цих видатків додатково виділено кошти з міського бюджету в сумі 200.00 тис. гривень.


Присутні депутати затвердили Положення про сектор мобілізаційної та оборонної роботи виконавчого комітету Болехівської міської ради.


У ході роботи депутатський корпус підтримав звіт Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги» про виконання фінансового плану підприємства за І квартал 2024 року та затвердив фінансовий план підприємства на 2025 рік.
Також депутати міської ради ухвалили ряд рішень, які стосуються впорядкування земельних відносин.


Переглядів: 360
banner