У Надвірній відбулося засідання круглого столу на тему: “Налагодження Німецько-Українського муніципального партнерства”

Суспільство

15 травня в стінах Надвірнянської міської ради відбулося засідання круглого столу на тему: “НАЛАГОДЖЕННЯ НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКОГО МУНІЦИПАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА”.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Зіновія Андрійовича.


За круглим столом зібралися представники місцевої влади, виконавчий директором «Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття» Ігор Мельничук, регіональна координаторка проєкту «Муніципальні партнерства Німеччини та України» Ірина Іваськевич, міський голова міста Долини Іван Дирів, начальник відділу зовнішніх звʼязків Петро Бабчук та експерти з різних сфер, щоб обговорити можливості співпраці, обмінятися досвідом та визначити напрями подальших спільних ініціатив.


Ми віримо, що зміцнення муніципального співробітництва між Україною та Німеччиною сприятиме взаємопізнанню, розвитку економіки, культурній і освітній співпраці та обміну найкращими практиками у сфері муніципального управління. Учасники круглого столу виразили глибоку зацікавленість у співпраці та готовність до конкретних кроків для реалізації спільних проектів.
Варто підкреслити, що ми плануємо активно розвивати ці звʼязки та втілювати спільні ініціативи в життя з метою зміцнення партнерства між нашими громадами. Опісля учасники круглого столу з робочим візитом віддали КНП “Надвірнянська центральна районна лікарня” Надвірнянської міської ради відділення реабілітації та КНП “Дитяча лікарня Надвірнянського району” Надвірнянської міської ради


Переглядів: 345
banner