У Долині провели тематичний інформаційний день «Україна – серце Європи»

Суспільство
У Долинському обласному центрі соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» провели тематичний інформаційний день «Україна – серце Європи»


З нагоди відзначення Дня Європи в Україні обласна державна адміністрація провела для вихованців Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» тематичний інформаційний день «Україна – серце Європи».


Під час святкового заходу ансамбль народної музики «Бревіс» та ведучі обласної філармонії імені Іри Маланюк представили для дітей цікаву ознайомчу програму «Україна – це невід’ємна частина Європи».

Дітям розповіли про європейські звичаї, цінності, музику європейських країн, провели тематичні вікторини, супроводжуючи цю надзвичайно цікаву програму українськими піснями та інструментальними виступами, інтерактивними заходами. Також вихованці мали можливість переглянути ознайомчий дитячий відеоролик про Європейський Союз.


До свята долучились представники міжнародної організації Terre des Hommes, які провели для діток майстер-класи: виготовлення поробок з синельної проволоки (волохатий дріт) та малювання повітряним пластиліном.


Кожна дитина отримала персональний подарунок, для дітей був організований святковий солодкий стіл. Також Представництвом Європейського Союзу в Україні були надані інформаційно-презентаційні матеріали та сувенірна продукція з символікою ЄС.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.

+8
Усі реакції:

21



Переглядів: 346
banner