Рогатинський ліцей імені Братів Рогатинців також доєднався до наймасштабніших змагань країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Суспільство

У Рогатинському ліцеї імені Братів Рогатинців Рогатинської міської ради завершився перший етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Учні закладу обожнюють спорт і активно взяли участь у змаганнях з декількох секцій в рамках даної спортивної кампанії (на фото – змагання у секції «Волейбол (дівчата)»). У результаті першого етапу вже сформовано команди, які продовжують змагання у наступному етапі.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


5 лютого розпочався другий етап змагань, який завершиться 30 березня. У ньому за право боротися у наступному – районному – етапі змагатимуться школи територіальних громад. Відзначимо, що даний проект підтримують зірки вітчизняного спорту, кумири тисяч юних спортсменів: Андрій Шевченко, Еліна Світоліна, Олександр Зінченко та багато інших.


Наразі тривають тренування, діти на чолі з тренарами активно працюють над удосконаленням своїх спортивних скілів, соціальних навиків та лідерських якостей. Але – що найважливіше – усі учасники попри конкуренцію об’єднані відчуттям взаємопідтримки та дружби.


Нагадуємо, що кожен заклад освіти нашої області, на базі якого відбуваються дані змагання, може публікувати фото під тегом #scl_ivano_frankivskregion.


Переглядів: 455
banner