В івано-франківському коледжі відбувся професійний батл “Страви на вогні” (ФОТО)
Сьогодні, 23 жовтня в івано-франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму відбувся професійний батл – «Страви на вогні», в яких брали участь студенти груп кулінарного напрямку.
Було сформовано 6 команд. Готуючись до конкурсу, студенти вибрали різні види м’яса, різні їх поєднання, різні соуси, як доповнення і, звичайно, овочі.
Про це повідомляється на сторінці коледжу у соціальній мережі Фейсбук.
Журі очолив успішний випускник коледжу Дмитро Федорик. Членами журі були Андрій Шумей – член асоціації кухарів Західної шеф-групи, викладач школи Ель-шеф, Наталія Федорик – випускниця коледжу, приватний підприємець, а також Ганна Пйонтко – голова циклової комісії кулінарних дисциплін.
Було багато глядачів та вболівальників.
Переглядів: 407