Ювенальні поліцейські разом з дітьми відвідали військовослужбовців

Суспільство

Ювенальні поліцейські разом з дітьми відвідали військовослужбовців, які наразі перебувають на Прикарпатті


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області


Співробітники ювенальної превенції поліції в Івано-Франківській області привітали військовослужбовців з Днем Збройних сил України та прийдешнім Днем святого Миколая. Разом з вихованцями дитячих будинків сімейного типу правоохоронці виготовили солодкі пряники. А відтак подарували їх військовослужбовцям, які наразі перебувають у військовому шпиталі.


Запашні пряники дітки з правоохоронцями випікали в приміщенні Коломийського професійного ліцею сфери послуг. Професійні кондитери залюбки розповіли про всі тонкощі цього кондитерського мистецтва. Готові імбирні пряники діти самотужки розмальовували передноворічними малюнками.


«Військові захищають нашу країну. І я дуже хотіла привітати їх зі святами та подякувати. Дякую і поліцейським, за те, що надали нам таку можливість та організували такий захід», – сказала 15 – річна Марійка.


Уже готові вироби неповнолітні разом з ювенальними поліцейськими повезли у військовий госпіталь. По коробці свіжих пряників подарували військовим, які їм неабияк посмакували: «Це дуже приємно. Ми всі дуже враженні. Тішить, що в нас зростають такі небайдужі діти », – подякував Богдан, військовослужбовець 35-ї бригади морської піхоти.


Усім військовослужбовцям наостанок ювенали з дітками побажали швидкого одужання.


Стежте за нами в соціальних мережах:ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 369
banner