У Тлумачі на колінах зустріли загиблого захисника Сергія Кузьмича

Суспільство

Український народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії, платить за власну незалежність кров’ю кращих своїх синів і доньок. Війна забирає цвіт нації, молоде покоління, яке б могло ще так довго жити і творити.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Тлумацьку міську раду.


Сьогодні тлумачани знову зібралися у центрі міста, щоб вшанувати полеглого воїна, який віддав найцінніше, що у нього було – своє життя за свою державу, за свій народ, за кожного з нас…


Місцеві мешканці створили живий коридор та, під бій дзвонів і пісню «Пливе кача по Тисині…», на колінах зустріли полеглого воїна Сергія Кузьмича біля пам’ятника Борцям за волю України та Алеї Героїв у м. Тлумачі. Спільно із священиками деканом Тлумацьким о. Василем Стадником (ПЦУ), о. Іваном Тимчуком (ПЦУ) та о. Михайлом Могилою (УГКЦ) усі присутні помолилися за упокій душі загиблого Героя.


Далі похоронний кортеж вирушив у с. Буківна, де відбудуться прощання із загиблим захисником та чин похорону.


Ніколи рідні не виплачуть сліз, а ми – ніколи не зможемо пробачити загибелі всіх наших воїнів. Сьогодні ми втрачаємо дійсно найкращих… І наш святий обов’язок – пам’ятати їх, пам’ятати їх жертовні подвиги. Крізь віки і покоління пам’ятаймо про ціну свободи – про жертовний подвиг кожного захисника!
Герої такі не вмирають,
Вони будуть вічно живі,
Героїв завжди пам’ятають
На небі й на рідній землі!


Переглядів: 422
banner