У Франківську планують провести віче “Зупинимо капітуляцію!”

Суспільство

Сьогодні, 16 березня 0 12 годині під стінами ОДА планують провести віче “Зупинимо капітуляцію!”.


Про це йдеться у Фейсбуці.

“Як стало відомо з публікацій у засобах масової інформації, другий Президент України Леонід Кучма за підсумками переговорів у Мінську за участі керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака підписали спільно з представниками p0ciйської окупаційної адміністрації документ, який трактує представників p0ciйської окупаційної адміністрації як представників окремих районів Дoнецької і Лугaнської областей, а державу-агресора – p0сійську Фeдеpацію, як гаранта-спостерігача на рівні з Фpанцією, Нiмeччиною та ОБCЄ.

Таким чином, зовнішню воєнну агресію з боку p0cії проти Укpаїни як протокольно, так процедурно зведено до «внутрішнього конфлікту в Укpаїні», а РФ подається лише спостерігачем, як ФРН, Фpанція та ОБCЄ. Дії Андрія Єрмака і Леоніда Кучми у Мінську прямо суперечать законодавству і відповідають інтересам державі-агресора,
а отже містять ознаки злочину передбаченого ст. 111 Кримінального Кодексу України: “Державна зрада”,
(1. Діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, організації або ії представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України).

Вважаємо дані дії протиправними та антидержавними.

Тому, закликаємо депутатів Івано-Франківської Міської та Обласної рад з метою припинення вчинення зазначеного злочину у максимально короткий час скликати позачергові сесії відповідних рад
та вжити наступних заходів:

1. Прийняти рішення Про засудження антидержавницьких дій, які вчиняються Президентом та іншими органами влади.
2. Із прийнятими Рішеннями Звернутись до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.

Закликаю усі ПроУкраїнські сили об’єднуватись не навколо якихось лжеМесій, з числа затаврованих старих політиків чи теперішніх псевдоНових облич, а об’єднуватись навколо Спільної Ідеї.

Ідеї побудови УССД (Української Самостійної Соборної Держави)  Бо, політиканів і кар’єристів, які мріють дорватись до корита у Нас на кожнім кроці, а УКРАЇНА у Нас справді ОДНА! Слава Україні! Героям Слава!”, – йдеться у дописі.

У зв’язку з новими обмеженнями наразі невідомо,  як проходитиме віче.



Переглядів: 244
banner