У застосунку та на порталі Дія з’явиться розташування Пунктів незламності

Суспільство

Днями Кабінет Міністрів України ухвалив постанову про відображення розташування Пунктів незламності в застосунку та на порталі Дія.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Віталія Ільчишина Заступника Голови Івано-Франківської ОВА


«Українці будуть бачити, де розташований найближчий до них пункт, зможуть оцінити наявні там умови та залишити відгук. Таким чином місцева влада оперативно реагуватиме на скарги й усуватиме всі недоліки», — підкреслив очільник Уряду Денис Шмигаль.

За словами Прем’єр-міністра, вже розгорнута мережа з 13-ти тисяч Пунктів незламності, де люди матимуть світло, тепло, інтернет та зв’язок на критичні та екстрені випадки.


Також Денис Шмигаль зауважив, що готовність енергетики та комунальної інфраструктури наближається до 100%. Деякі громади вже почали включати тепло. В інших населених пунктах воно з’явиться найближчим часом відповідно до погодних умов.


Зазначу, що в Івано-Франківській області розгорнуто 468 пунктів незламності, з яких: 53 – Головним управлінням ДСНС України в області; 18 – Головним управлінням національної поліції в області; 14
Головним управлінням Держпродспоживслужби України в області, 2 – Філією «Вокзальна компанія» АТ «Українська залізниця» та 381 пункт Незламності – органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.


Переглядів: 403
banner