В Івано-Франківській бібліотеці відбулась творча зустріч з письменницею Наталею Гурницькою

Події, Суспільство

15 жовтня, в рамках книжкового форуму #ViaCarpatia , о 14:00 в читальному залі ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради творча зустріч з письменницею Наталею Гурницькою.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Читальний зал центральної бібліотеки міста Івано-Франківська


Наталя Гурницька – українська письменниця, родом зі Львова. Народилася 7 вересня 1978 р., закінчила економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Довгий час працювала за фахом. Авторка не змогла проміняти своє рідне місто на будь-яке інше, хай навіть на столицю. Зараз з родиною живе у Львові.


Твори Гурницької – це історії про закоханих та покинутих, про щасливих і тих, хто втратив себе, про романтику та буденність, про жінок і чоловіків. В її героях ми пізнаємо себе. Мабуть тому вони стали такими популярними і заслужили народну любов не тільки серед жіноцтва, а й серед прискіпливої і вимогливої чоловічої аудиторії.


Деякі з цих оповідань солодкі, як збиті з ваніллю вершки або як справжнє кохання. Інші— гіркі, як свіжозварена кава або спогади про доленосні події нашого далекого минулого. Треті ще довго залишають по собі аромат цинамону, мускатного горіха та містичних збігів…


Переглядів: 518
banner