Відбулися громадські слухання щодо детального плану території по вулиці Калуській в м Бурштин

Суспільство

Відбулися громадські слухання щодо детального плану території по вулиці Калуській в м. Бурштин для будівництва будівель торгівлі, в яких взяло участь 34 особи.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Бурштинську міську раду 


Презентуючи даний детальний план розробник зазначив, що на цій території заплановано облаштування благоустрою та громадської інфраструктури. Тобто проектним рішенням передбачається організація пішохідних переходів, облаштування паркомісць вздовж проїжджої частини вул. Калуської.


Також детальним планом території передбачено розміщення 11 одноповерхових закладів торгівлі. Зокрема, було зазначено, що віддаленість цих закладів від багатоквартирних будинків становитиме орієнтовно 14 метрів. Голова громадських слухань Іван Драгун наголосив на тому, що на будівництво цих закладів кошти з місцевого бюджету виділятися не будуть, це питання майбутніх орендарів земельних ділянок.


Обговорення видалося досить жвавим, були різні думки за та проти. Також в ході обговорення зачитали колективне звернення мешканців вул. Калуської щодо збереження зелених насаджень біля будинків. Усі пропозиції учасників громадського обговорення та колективне звернення мешканців занесено до протоколу, який відповідно до процедури буде направлено на розгляд містобудівної ради Департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА.


Окрім цього, від учасників громадського обговорення була подана пропозиція, щоб перед виставленням земельної ділянки на аукціон, розробляти паспорт вулиці з чіткими архітектурними пропозиціями будівель, виконаними в одному стилі.


Протокол громадських слухань буде опубліковано на нашому офіційному сайті.


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 345
banner