Бурштин сьогодні відзначає 469 річюницю

Суспільство

Сьогодні Бурштину 469 років, це ще одна сторінка його багатої історії. Другий рік поспіль цей день приходить в умовах війни. Війни, яка триває майже десять років.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Бурштинську міську раду


Сьогодні День міста – не про свято, а про любов до рідної землі, про повагу до історії і культури, до людей, які тут народилися і живуть. Тому сьогодні ми не святкуємо, а лише відзначаємо День міста без звичних заходів, але із великою вдячністю нашим мужнім воїнам, нашим Героям! Святкувати ми будемо найголовніше і найочікуваніше свято – день нашої перемоги.


Загалом, День міста — це чудова нагода для нас усіх згадати наші досягнення, поділитися радістю та згуртуватися ще більше як велика родина. За останні роки ми разом пройшли складний шлях. Спочатку пандемія не дала можливості розвиватися та розбудовуватись, зараз – війна. Але попри все це ми не опускаємо рук, продовжуємо працювати, створювати комфортні умови для наших мешканців, ми підтримуємо сферу освіти, медицини, пишаємося нашими спортивними перемогами. Завдяки підтримці наших партнерів ми реалізовуємо багато цікавих і корисних проектів для розвитку наших дітей та молоді.


Переглядів: 550
banner