У третю неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники лісу

Суспільство

У третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які піклуються про лісові багатства та сприяють їхньому раціональному використанню – працівники лісу.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Болехівську міську раду.


Ліс – наше найбільше природне багатство, безцінний дар, унікальний витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення. Його охорона та примноження – високе покликання всіх працівників лісового господарства регіону.


Сьогодні, як ніколи, важливо розширювати лісові насадження, де позволяє нам воєнний стан, адже сотні гектарів лісів України постраждали від рук російського терориста-окупанта, який безжально нищить все на своєму шляху: нашу націю, нашу землю та зелені насадження. Нині перед вами, дорогі лісівники, стоїть чітке завдання зберігати ліси для прийдешніх поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства, впроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, не допускати самовільних вирубок, забезпечувати захист лісів від пожеж, боротися із шкідниками, розвивати науково-технічну базу лісової галузі.


З нагоди вашого свята бажаємо працівникам галузі та ветеранам лісової служби міцного здоров’я, щастя, радості, добробуту, впевненості у майбутньому, вагомих здобутків у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи. Мудрості і терпіння, злагоди і достатку, віри у прекрасне майбутнє України.


Переглядів: 452
banner