Члени Росохацького комунального закладу “Добровільна пожежна команда” взяли участь у обласних змаганнях

Суспільство

Члени Росохацького комунального закладу “Добровільна пожежна команда” на чолі з заступником міського голови Тарасом Колісником взяли участь у обласних змаганнях серед підрозділів місцевої пожежної охорони та добровільних пожежних формувань «Кубок Святого Флоріана».


Пише Голос-Інфоз посиланням на  Городенківську міську раду територіальної громади – Офіційна сторінка


Варто зазначити, що до складу Росохацької ДПК увійшли старости Росохацького старостинського округу Галина Мельничук та Виноградського – Світлана Шиш.


Під час змагань відбулася і нарада з головами територіальних громад, а також представлено Громадську організацію «Добровільні пожежні-рятувальники Івано-Франківщини». Основною метою діяльності якої є сприяння в забезпеченні безпеки, захисту та допомоги громадянам у випадку надзвичайних ситуацій, природних катастроф, техногенних аварій.


Також в ході змагань рятувальники підписали Меморандум про партнерство та взаємодію між Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області та Івано-Франківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, який надасть можливість забезпечити належну взаємодію та координацію діяльності двох підрозділів, що надзвичайно важливо, зокрема в умовах війни.


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.

 



Переглядів: 405
banner