В Солотвинській селищній громаді правоохоронці проводять уроки безпеки

Суспільство

Правила безпеки дорожнього руху, основи поведінки під час повітряної тривоги та багато іншої пізнавальної інформації розповіли учням Яблунського ліцею, що в Солотвинській селищній громаді, співробітники ювенальної превенції. Разом зі спеціалістом з безпеки правоохоронці провели для діток цікавий урок.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.


В Яблунському ліцеї уже майже рік діє спеціальний клас безпеки. Він оснащений всім необхідним для вивчення школярами правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та порядку надання домедичної допомоги. Тут для місцевих ліцеїстів проводять й спеціалізовані уроки з безпеки. Напередодні у ролі викладачів були ювенальні правоохоронці.


Поліцейські розповіли учням про основні правила дорожнього руху, пояснили як правильно переходити дорогу, а також нагадали, що в темну пору доби необхідно використовувати світловідбиваючі елементи.

«Ми вкотре також нагадали дітям про особисту безпеку. Тому відпрацювали алгоритм дій під час повітряної тривоги. Дітей перевели з класу в укриття, де продовжили наш навчальний процес», – розповів старший інспектор відділу ювенальної превенції Вадим Василецький.


Такі уроки цікаві не лише діткам, а й викладачам, – розповідає спеціаліст з безпечного освітнього середовища Солотвинської селищної громади Руслана Гогільчин. Попри війну, освітній процес триває. А правоохоронці допомагають зробити освітнє середовище максимально безпечним.


«Такі уроки спрямовані на підвищення обізнаності школярів щодо основ безпеки. Окрім цього працюємо і з педагогічним колективом. Маємо на меті покращити інфраструктуру безпеки навчальних закладів», – зазначила Руслана Гогільчин.


Уроки безпеки поліцейські проводитимуть і надалі.


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 343
banner