Рятувальники спільно з працівниками поліції здійснили повітряний моніторинг за допомогою БПЛА щодо попередження пожеж в екосистемах

Суспільство
Рятувальники спільно з працівниками поліції здійснили повітряний моніторинг за допомогою БПЛА щодо попередження пожеж в екосистемах. Двох правопорушників притягнули до відповідальності.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


12 вересня рятувальники Калущини провели повітряний моніторинг в екосистемах за допомогою квадрокоптера, метою якого є виявлення можливих осередків пожежі та недопущення поширення цих пожеж на великі площі, а також задля виявлення осіб, які спричиняють такі пожеж.


 Під час заходу фахівці Служби порятунку спільно з працівниками поліції обстежили територію Долинської ТГ та виявили двох правопорушників, на яких було складено адмінпротоколи.


 Фахівці ДСНС постійно проводять з громадянами інформаційно-роз’яснювальну роботу, розповідають кожному про причини пожеж та нагадують елементарні правила пожежної безпеки. Адже пожежі завдають непоправної шкоди не лише навколишньому середовищу, але й для людей – вогонь може поширитись та з відкритої території перекинутись на житлові будинки.


 Шановні громадяни! Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре закликає вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів і на відкритих територіях.


 Нагадуємо, що самовільне випалювання сухої рослинності заборонено законом! Штраф у разі порушення статті 77-1 КУпАП для громадян становить від 3060 грн до 6120!


Давайте збережемо наш край від пожеж в екосистемах разом!


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 371
banner