В Івано-Франківську традиційно ранкова велоінспекція містом

Суспільство

Сьогодні зранку їздили вулицями Шевченка, Чорновола, Довженка, Сухомлинського


Пише Голос-Інфо з посиланням на Руслана Марцінківа


Комунальне підприємство Центр розвитку міста та рекреації має покосити вулицю Шевченка, прополоти бурʼяни на клумбах. Забрати пень на вул. Шевченка, 69. Та до 1 жовтня поправити тріснуту бруківку на алеї слави на вул. Шевченка.


Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики на Шевченка, 58 облагородить розкопку. Зробить проект і проведе ремонт вулиці Червоного хреста. Та впорядкує там хаотичне паркування.


А от на Сухомлинського недобросовісний забудовник виніс шланг на дорогу, аби вивести воду. Ось так нагло – просто на дорогу. Ми живемо в цивілізованому місті і так робити не можна. Тому викликали на місце муніципалів. Обов’язково забудівник буде відповідати за такі дії!


На Довженка, 3 Комфортний дім має залатати ями. Також – покращити утримання будинку на Чорновола, 115 а. Зокрема, прибирання двору і миття сходових. Терміново!


УКБ має зробити нормальний стик між бруківкою та асфальтом на Чорновола, 117 а та прибрати до 25 вересня. Поправити качелю на Чорновола, 115. І пісочницю відновити до 20 вересня. По гарантії проведе ремонт на виїзді з двору Коновальця, 42 до 01 січня.


Департамент благоустрою зробить тротуар від вул. Республіканської до Чорновола, 115. Та до 1 жовтня проведе ремонт тротуару від вул. Нацгвардії до Матейка.


Департамент освітимає організувати вивіз гілок з Ліцею #2 до 1 жовтня та провести ремонт водостічних труб і ринви.


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 375
banner