Прикарпатські правоохоронці проходять спеціалізовані тренінги

Суспільство

Комунікаційні навички – запорука вирішення конфліктів: прикарпатські правоохоронці проходять спеціалізовані тренінги


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.


Даний захід для правоохоронців проводять мобільні бригади соціально-психологічної допомоги. Він спрямований на покращення комунікації поліції з населенням. Схожі тренінги відбуватимуться у всіх райвідділах поліції Прикарпаття.


Фахівці мобільних груп щодня спілкуються з людьми, що опинилися в кризових та складних життєвих ситуаціях, постраждалими від домашнього насильства. Упродовж тренінгу вони покращили комунікаційні навички правоохоронців. Розповіли про особливості спілкування з конфліктними чи потерпілими людьми, а ще як зменшити напруженість та конфлікт між сторонами.


Особливу увагу приділили на вмінні правоохоронців керувати власними емоціями, під час щоденної виснажливої та складної роботи.


«Усі кризові ситуації з якими стикаються та на які виїжджають, поліцейські пропускають крізь себе. І важливо вміти перелаштуватися з одного випадку на інший, вміти перемкнутись, щоби запобігти власному емоційному вигоранню», – розповідала старший інспектор Управління дотримання прав людини Нацполіції України Марія Кравецька.
Наприкінці тренінгу поліцейські обговорили методики психологічного відновлення та розвантаження. Такі навчання не одноразові. Вони відбудуться у всіх підрозділах поліції області.


Переглядів: 351
banner