На Калущині презентували проєкт «Маленькі серця»

Суспільство

На Прикарпатті впроваджується проєкт «Маленькі серця» в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію


7 вересня для діток ліцею Новицької територіальної громади Калуського району презентували проєкт «Маленькі серця». У заході взяли участь регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я Лариса Підвербецька та директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ростислав Микитюк.


У рамках проєкту та задля покращення ментального здоров’я з дітками проводилися цікаві змістовні арт-терапевтичні та психологічні заняття. А багаторазовий рекордсмен України Назарій Павлів організував для учнів ліцею спортивні конкурси та естафети.


Зазначимо, що проєкт «Маленькі серця» впроваджується благодійним фондом «Захід шанс», завдяки Івано-Франківському обласному центру соціальних служб, за фінансової підтримки громадських організацій «Жовто блакитні крила» та «Terre des hommes». Такі виїзди відбуватимуться у 12 прикарпатських територіальних громад.


Важливо, що після повномасштабного вторгнення агресора в Україну велика кількість людей кожного дня потребують психологічного захисту та ментальної допомоги. Проєкт «Маленькі серця» реалізується у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як? та з метою інтегрувати, адаптувати внутрішньо переміщених дітей до нових умов проживання та навчання.


Переглядів: 339
banner