В Івано-Франківську комунальники працюють і щодня звітують

Суспільство

В Івано-Франківську комунальники працюють і щодня звітують


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Руслана Марцінківа


КП “Муніципальна дорожня компанія”


Зрізали пошкоджене дорожнє покриття на вул. Галицька на ділянці від вул. Целевича до вул. Тролейбусна й проводять поточний ремонт. Демонтували плити на автобусній зупинці на вул. Пасічна,38. Ліквідовували ями бітумізатором «Крокус» на вул. Незалежності (на ділянці від вул. М. Підгірянки до вул. Січ. Стрільців) та на вул. Гординського. Готують до влаштування асфальтобетонного покриття на вул. Галицька на ділянці від вул. Горбачевського до вул. Пасічна. Монтували лежачий поліцейський на вул. Пасічна, 2 та перильне загородження на перехресті вул. Ст. Бандери-Сахарова. Встановлювали дорожні знаки на вул. Угорницька.


КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ
прибирали сходові та прибудинкові території. Підрізали кущі на вул. Миколайчука, 17. Перелаштовували бруківку на вул. Івасюка, 56 / 1-й під’їзд. Ремонтували електрощитові на вул. Івасюка, 34, вул. Української Дивізії, 12. Частково замінили каналізаційну мережу в квартирі на вул. Львівська, 7а. Косили траву на вул.


Бельведерська, 61, 63, вул. Ленкавського, 1, вул. Шевченка, 43, 68, 78, вул. Гетьмана Мазепи, 38.


Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” прибирали території об’єктів обслуговування.


Косили траву ручними тримерами в парку. Культивували мотоблоком ділянки, вирівнювали граблями вручну. Косили газони садовим трактором. Оформлювали пристовбурні лунки кущів «Дерен Коуза», стригли газон ножицями для трави попри краї та стовбури, розгортали насипи після кротів. Прибирали скошену траву з доріжок повітродувкою та віником. Прибирали водне плесо і береги міського озера та озер в парку.


Чистили шлюзи і канали подачі та спуску води. Завантажили побутове сміття на трактор та вивезли з міського озера. Замінили інформаційні знаки на міському озері. Завантажили та вивезли гілки верби після стрижки (район каналу подачі води біля АТБ).


Водоекотехпром Івано-Франківськ виконували заявки по забиттю дворової каналізації і заявки, що на контролі служби оперативного реагування «15-80». На вул. Галицька – АТБ – заробляють розкопку – завезла МАЗ гравію, почистили три колодязі, забетонували два лотки. На вул. Берегова – теж благоустрій розкопки.


На вул. Крайківського обв’язують водопровід у колодязі. В с. Крихівці вул. 22 Січня 171 ліквідовують витік.


На вул. Юності 13 змонтували колодязь та перекрили для дощової каналізації, виконують підключення до каналізаційного колектора. Ліквідовують витік в на вул. Донцова, 4. Почистили колодязі на вул. Української Дивізії. На вул. Довженка, 16 готують до влаштування бруківки – вибрали гравій, підсипали піском.


Виконали ремонт двох ПГ на вул. І.Павла ІІ, 22. На вул. 22 Січня 171 порізали асфальт для ліквідації витоку на водопроводі.


КП Благоустрій Прибирали зупинки по вул. Матейки, Стуса, Вовчинецька, Миколайчука, Симоненка.  Косили траву на першій зоні по Дорошенка, Матейки, Озаркевича, Максимовича, Стуса, Миколайчука, дамбу по Хоткевича-Івасюка.


 Прибирали території та вибирали сміття з урн по Симоненка-придорожня смуга. Прибирали дитячий майданчик по Миколайчука 28, Симоненка 28 та перед церквою Юди Тадея. Прибирали та вибирали сміття з урн в сквері Миколайчука, 16, території по Вовчинецькій 198-200. Чистили бруківку від трави по Стуса навпроти дитячої поліклініки, Замінили урну на зупинці по Галицькій перед мостом. Прибирали гілля на першій зоні по Коновальця 138.


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 478
banner