На війні загинули два прикарпатці: Луцан Василь Ігорович та Сербін Дмитро Романович

Суспільство

Знову трагічна звістка прийшла у Калуську громаду: на війні загинули мужні воїни, краяни: мешканець с. Слобідка Войнилівської громади Луцан Василь Ігорович, 1989 р. н., і житель Калуша Сербін Дмитро Романович, 1986 р. н.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Жанну Табанець


Матрос Василь Луцан служив у ЗСУ оператором протитанкового відділення взводу вогневої підтримки роти морської піхоти батальйону морської піхоти військової частини.


Василь Луцан загинув 9 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання, внаслідок поранень, несумісних із життям, в результаті мінометного обстрілу російських окупантів на Донеччині.


На війні солдат Дмитро Сербін служив стрільцем-снайпером механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини.


Загинув 12 серпня на Луганщині внаслідок снайперського обстрілу позиції з боку противника, отримавши вогнепальне поранення, несумісне з життям.


“Молоді мужні воїни мали мрії та плани на життя. Проте ненависні російські окупанти зруйнували їхнє майбутнє. Це непоправне горе для всіх нас, адже країна втрачає найкращих своїх синів.
Висловлюю щирі співчуття сім’ям, близьким та побратимам загиблих Героїв. Нехай їхні душі знайдуть вічний спокій у Царстві Небесному. Ім’я наших захисників навіки буде викарбуване на сторінках історії нашого краю як взірець відважності та патріотизму для майбутніх поколінь.
Вічна слава і пам’ять вірним синам українського народу!”,- Жанна Табанець
На зображенні може бути: 2 людини та текст
Усі реакції:

Віталій Чорненький, Zhanna Tabanets та ще 117



Переглядів: 1 110
banner