В Івано-Франківську про комфорт та затишок дбають комунальні служби

Суспільство

КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ прибирав прибудинкові території і сходові клітки Чистили та ремонтували водостічні елементи на вул. Вовчинецька, 198А. Розпилювали зламане гілля на вул. Симоненка, 8, 11, вивезли сухе гілля з Коновальця, 100, Слави Стецько,5, Степана Бандери, 60 (корпус 1). Косили трави на Південному бульварі 28, 30, 30а, Короля Данила, 11 та фарбували лавки та дитмайданчик. Провели асфальтування міжбудинкових проїздів на вул. Дудаєва, 30А та 30Б. На вул. Коновальця, 136д провели аварійний ремонт в електрощитку, замінили автоматичний вимикач.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Руслана Марцінківа


Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” прибирали території об’єктів обслуговування. Косили трави ручними тримерами та роторною косаркою в парку по вул. Молодіжна. Провели обрізку кущів хости на центральних клумбах та по території парку ім. Т.Г. Шевченка. Поливали рослини на території парку. Пофарбували дошки для заміни на дитячому майданчику. Також прополювали ділянки з кущами калікантуса, підсаджували квіти бегонії на центральних клумбах. Поприбирали дитмайданчик після будівельних робіт в парку. Прибирали водні плеса та береги міського озера і озер в парку. Чистили шлюзи й канали подачі/спуску води. Шліфували і фарбували дошки для лежаків на міському озері. Та провели стрижку верб на пляжі міського озера.


КП Благоустрій  покосив трави на вул.Петлюри 1- 2газон, кільце вул.Чорновола, вул.Дорошенка 1 газон, перший газон по вул Федьковича. Відремонтували дитячий майданчик на вул.Довженка 8🛠️А також прибирали сміття з урн на дитячому майданчику Миколайчука 28-Симоненка 28, Миколайчука 30. Також навели лад на Стуса 13, 11, 7-9 та Вовчинецькій 188.


КП “Муніципальна дорожня компанія” проводила поточний ремонт вул. Урожайна та у дворах на вул. Б.Хмельницького Влаштовували дорожнє корито на вул. Калуське шосе.


Провели ямковий ремонт дорожнього покриття бітумізатором «Крокус» у с. Підлужжя на вул. Шевченка. Профілювали дороги з додаванням щебеню в Івано Франківськ на вул. Горохолинська, Січеславська. А також у с. Добровляни на вул. Івана Франка, Шевченка та Лісова. Встановили дорожні знаки на вул. Бандери і Тролейбусній. Наносили розмітку у с.Черніїв на вул.Грушевського та Івана Франка.


Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.

 



Переглядів: 301
banner