В Івано-Франківську комунальники працюють і щодня звітують

Суспільство

КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ прибирали сходові🧹 та прибудинкові. Відновили захисну решітку на вікні за адресою вул. Петлюри,19. Ремонтували рубильник та тримачі запобіжників на вул. Вовчинецька, 192.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Руслана Марцінківа


Встановлювали нову пісочницю на вул. Степана Бандери, 6. Фарбували відремонтовану лавку на дитячому майданчику на вул. Вовчинецька, 194. Ремонтували гойдалку на вул. Симоненка, 5. Ремонтували й фарбували урни та лавки біля будинку на вул. Симоненка, 5А. Ремонтували стояк дощової каналізації на 8, 9 поверхах на вул. Стуса, 17 / 4 під’їзд. Ремонтували вентиляційний канал на вул. Сорохтея, 9.


КП “Муніципальна дорожня компанія” готують до асфальтування вул. Горбачевського. Поточно ремонтували вул. Медичну. Ліквідовували ями бітумізатором «Крокус» на дорозі в селі Підлужжя, на дорозі до німецького озера, на вул. Чорновола (бетонка).


Профілювали з додаванням щебеню в селі Узин та селі Вовчинець дорогу попри дамбу р. Б. Надвірнянської.
Ремонтували стовпчики на вул. Мельника – Незалежності, вул. Сорохтея – Коновальця.
Демонтували дорожні знаки на вул. Петлюри.


Перевлаштовували бруківку на вул. Сотника Мартинця в напрямку до скверу Міцкевича.


Наносили дорожню розмітку на вул. Привокзальна – Залізнична, вул. Мулика, вул. Грушевського, вул. Промислова.


КП Благоустрій прибирали зупинки по Кисілевської, Стуса, Миколайчука, Симоненка, Івасюка. Прибирали території на Хоткевича, 85 корпус 2 позаду будинку. Прибирали спортивно-дитячий майданчик на Івасюка, 56-58. Прибирали дитячий майданчик на Стуса 11, 13. Косили траву на першій зоні по Івасюка, схил дамби по Івасюка, частково першу зону по Тисминецькій та дамбу на Набережній.


Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” прибирали території об’єктів обслуговування. Косили траву ручними тримерами в Привокзальному сквері. Заповнили дитячий майданчик сипучим покриттям. Стригли самшит на центральних клумбах парку ім. Т.Г. Шевченка. Обприскували кущі барбарису на центральних клумбах від хворіб. Стригли живопліт з кущів Піраканти біля погруддя Т.Г. Шевченка та біля адміністрації. Ремонтували бордюри на центральній клумбі. Демонтували елементи дитячого майданчика в парку Воїнів-афганців, завантажили та перевезли на господарський двір. Вивезли побутове сміття з міського озера. Косили газон на пляжі міського озера садовим трактором. Прибирали водне плесо та береги міського озера та озер в парку. Чистили шлюзи і каналів подачі та спуску води.


Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 337
banner