Під головуванням Тараса Манорика відбулося засідання виконкому Брошнів-Осадської селищної ради

Суспільство

11 липня ц. р. під головуванням Тараса Манорика відбулося засідання виконкому Брошнів-Осадської селищної ради.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Брошнів-Осадську ТГ


Насамперед голова громади звернув увагу на те, що з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій під час літнього оздоровчого сезону у 2023 р., на виконання рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 19 червня ц. р. слід змінити загальний режим роботи закладів громадського харчування й дозвілля в громаді, визначивши закриття таких закладів на одну годину швидше до настання комендантської години, тобто, до 22 год. Виконком підтримав таке рішення одноголосно.


Наступними у порядку денному розглядались питання щодо надання статусу жителя гірського населеного пункту особам, які проживають у Креховичах та Ракові.


Виконком підтримав прохання одинокої жительки Брошнів-Осади про надання їй соціальної послуги догляду вдома за рахунок бюджетних коштів, які надає комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Брошнів-Осадської селищної ради», і також дав дозвіл на виїзд за межі України двом неповнолітнім у супроводі уповноваженої особи.


У «Різному» обговорювались проблеми щодо дотримання правил дорожнього руху водіями, які рухаються дорогою державного значення «Стрий – Чернівці – Мамалига» через Брошнів-Осаду, а також обговорювали питання можливого підняття тарифу на водопостачання та водовідведення у селищі, де вказані тарифи не змінювалися з 2017 року.


Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 371
banner