100 років служби: дільничних офіцерів поліції Прикарпаття привітали з професійним святом

Суспільство

Цього року виповнюється 100 років від часу створення служби дільничних офіцерів поліції. Щодня вони працюють для того, щоби життя мешканців було безпечним та спокійним.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області


З нагоди професійного свята дільничних офіцерів поліції привітав начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько.


Очільник обласної поліції зазначив:
«Ви робите дуже серйозну та важливу роботу. Служба дільничних офіцерів поліції є однією з найвідповідальніших, адже саме ви найбільше взаємодіють з населенням, виявляєте, допомагаєте розкривати злочини, проводите профілактичну роботу. Тому, хочу подякувати кожному з Вас за щоденну роботу та допомогу людям. В нас в регіоні проживає багато внутрішньо переміщених осіб. Тож дякую Вам, за те, що ви кожному сприяєте у розв’язанні різних питань.»
Працівників служби нагородили подяками від обласної поліції, грамотами та грошовими винагородами від первинної профспілкової організації. Наостанок до дільничних звернувся начальник Управління превентивної діяльності ГУ[U1НП в Івано-Франківській області Остап Білейчук:
«Шановні колеги, ваша служба дуже нелегка. Ви й психологи, і оперативні співробітники, і слідчі. Тому, я бажаю кожному міцного здоров’я, професійної вдачі та щоб ви із натхненням виконували свої професійні обов’язки. Всі ми маємо працювати задля перемоги нашої держави! Слава Україні!»


Переглядів: 610
banner