У Калуському реабілітаційному комунальному закладі пролунав останній дзвоник

Суспільство

Сьогодні у комунальному закладі «Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Добродія Калуська» пролунав Останній дзвоник.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Zhannу Tabanets


Для багатьох вихованців Центру – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо пам’ятний. Адже вони прощаються із реабілітаційним закладом і вирушають у доросле життя.


Вихованці закладу демонструють необмежену силу духу і талант. Дуже важливо цим дітям соціалізуватися, надати необхідні інклюзивні послуги, так як це робить «Добродія Калуська». Не можна їх залишати наодинці зі своїми проблемами, адже кожна людина для нашої держави, кожне життя – це найбільша соціальна цінність. Маємо завжди йти назустріч дітям і людям з інвалідністю та допомагати їм.


Дорогі вихованці закладу, ви щодня долаєте труднощі та виявляєте стійкість духу та непохитну віру в добро і справедливість. Дякую вам за все, за вашу стійкість та оптимізм, за вашу любов та жагу до життя.


Висловлюю вдячність усім, хто опікується цими чудовими дітками, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Те, що робить «Добродія Калуська», заслуговує на велику підтримку та увагу.


Мала змогу оглянути приміщення, поспілкуватися з директором закладу Ігорем Дидичем та керівництвом міської ради з приводу подальших проєктів з метою надання всіх необхідних реабілітаційних послуг для вихованців закладу.


Головне для нас сьогодні – це зберегти в дитячих серцях віру у все прекрасне, що є в цьому житті. Маємо зробити все можливе не тільки для успішного функціонування системи освіти в цей надскладний період, але й для її успішного розвитку і подальшого реформування.


Закликаю всіх небайдужих відкрити свої серця для добра, перейнятися проблемами цих дітей, створювати для них умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних.


Разом ми гідно пройдемо всі випробування. Єднаймося та допомагаймо тим, хто цього потребує. У єдності – наша сила і за нами – Перемога!


Переглядів: 477
banner