У департаменті Івано-Франківської ОДА відбулася нарада з актуальних питань розвитку агропромислового комплексу

Суспільство

У департаменті агропромислового розвитку обласної державної (військової) адміністрації відбулася нарада з спеціалістами районних державних (військових) адміністрацій, які ведуть питання агропромислового комплексу та сільських територій.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківська обласна державна адміністрація


Під час наради обговорювалися проблемні питання розвитку агропромислового комплексу та сільських територій області, а також, забезпечення доступу аграріїв Прикарпаття до фінансової підтримки за рахунок бюджетних коштів державного та місцевих бюджетів, міжнародних грантів, пільгових банківських кредитів.


Директорка департаменту агропромислового розвитку ОДА Алла Хамчич повідомила про порядок використання коштів обласного бюджету на виконання заходів Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.


Також очільниця профільного департаменту облдержадміністрації наголосила на необхідності активізації співпраці структурних підрозділів районних державних (військових) адміністрацій з територіальними громадами щодо забезпечення виділення коштів з відповідних місцевих бюджетів для співфінансування виконання заходів згаданої програми.


Переглядів: 574
banner