У Тлумачі вручили подяки лікарям загальної практики

Суспільство

За роки реформувань первинної медичної допомоги сімейні лікарі довели, що вони можуть проводити ефективну профілактику захворювань та лікувати широке коло захворювань. У Міністерстві охорони здоров’я підкреслюють, що сімейна медицина – єдиний вид медичної допомоги, що стосується кожного з нас. 80 відсотків усіх звернень відбуваються саме на цьому рівні.


Пише Голос-Інфо з посиланнням на Тлумацьку міську раду


Сьогодні в реформі медичної галузі сімейну медицину визначено пріоритетною та ключовою, бо саме первинна допомога має формувати здоров’я нації, тому підготовка лікарів такого фаху має стати фундаментальною.


19 травня міський голова Ігор Петрук та перший заступник міського голови Василь Гнатюк завітали в КНП «Тлумацький центр первинної медичної допомоги» (директор О.Мельник) та вручили Подяки лікарям загальної практики – сімейним лікарям, які працюють в медичній установі.


Очільники міської влади подякували медикам за професіоналізм, витримку, самовідданість і сумлінну працю, вміння підтримувати та бути уважними до кожного, хто потребує допомоги, та побажали мирного неба, здоров’я, тепла і затишку в оселях, успіхів та наснаги у всіх справах.


Переглядів: 628
banner