У Заболотівській багатопрофільній лікарні сьогодні відкрили паліативне відділення

Суспільство

В урочистому відкритті взяли участь директор департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко, представники місцевої влади, духовенства та колектив лікарні.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА


“На жаль, потреба в наданні паліативної допомоги щораз зростає. Впливає на це й війна з російським агресором, – каже керівник ДОЗ ОДА. – Важкохворі люди тим більше потребують професійного специфічного і цілодобового догляду, тому відкриття цього відділення – це справді подія і не тільки для закладу, а й для громади” – зазначив Ігор Дмитренко.


Також посадовець подякував колективу за віддану і злагоджену роботу під чітким керівництвом директорки Галини Дрогомерецької та всім, хто долучився до такої хорошої справи і розвитку лікарні та галузі медицини, зокрема.


Варто зазначити, що відділення оснастили всім необхідним. Тут зручні функціональні ліжка, до кожного з них підведений кисень. На ремонті роботи витратили власні кошти закладу та значну частину з місцевого бюджету.


Тепер в Заболотівській багатопрофільній лікарні є все необхідне для надання якісної паліативної допомоги та полегшення болю невиліковно хворим пацієнтам.


Переглядів: 709
banner