Родичам загиблих військових із Косівщини вручили ордени «За мужність»

Суспільство

Вчора, 3 квітня, начальник Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма спільно з керівником Косівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрієм Голубом вручили державні нагороди родичам загиблих Героїв України у повномасштабній російсько-українській війні.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію


Відповідно до указів Президента України №372 від 26 травня 2022 року та №805 від 28 листопада 2022 року «Про відзначення державними нагородами України», орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі посмертно нагороджені Роман Рубаняк, Євген Данищук, Володимир Баланюк. Нагороди отримали дружини, діти та батьки загиблих воїнів.


«Герої не вмирають! Вони вічно живуть в нашій пам`яті та наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих Захисників. Розділяємо біль непоправної втрати та підтримуємо у годину скорботи», – звернулася до присутніх Наталія Кучма.


Переглядів: 391
banner