Діти з Івано-Франківського центру психологічної реабілітації відвідали Гошівський монастир

Суспільство

Ось і закінчується період Новорічних та Різдвяних свят, колядок та щедрівок для всіх українців. У військовий час нелегко пояснити дітям про сум, що довелося відчути кожному з нас через страшну війну… бо не всі разом сіли до святкового столу, не всі разом, в родинному колі, прославляли Новонародженого Ісуса.


Про повідомляє Голос-Інфо, з посиланням на  Центр соціально-психологічної реабілітації дітей


Але попри всі негаразди, ми дорослі, зробили все для того, щоб наші вихованці відчули атмосферу Різдвяних свят. Завдяки БФ “Ти Ангел” 15 дітей, що перебувають у Центрі, мали змогу провести Йорданські свята у мальовничому селі Гошів, у дитячому містечку “Дім Ангела”, де діти колядували, щедрували і за традицією вечеряли за святковим столом.


А ще брали участь у екскурсіях, побували у Гошівському монастирі.


“Низький уклін та найщиріші слова подяки висловлюємо директору БФ “Ти Ангел” – Віталію Сабану, за організацію новорічно-різдвяного відпочинку для вихованців Центру. Також слова подяки – його матері Людмилі Василівній та кухарям і всім однодумцям за те, що зробили наших діток більш щасливішими, і за те, що хлопці й дівчата відчули Вашу любов та турботу .  З міцною вірою та надією у якнайшвидшу перемогу для нашої України, а всім Вам бажаємо миру, спокою, благополуччя і нехай Новонароджений Ісус благословить Ваші родини і всю Україну.” – директор центру 



Переглядів: 489
banner