У Надвірній організували Святвечір для внутрішньо переміщених осіб

Суспільство

Спільна молитва, кутя, пампухи, колядки – в переддень Різдва працівники Caritas організували Святвечір для людей, які знайшли прихисток в  шалтері міста Надвірна.


Пише Голос -Інфо з посиланням на Caritas Nadvirna


В такий спосіб благодійники хотіли подарувати людям, які сьогодні не можуть бути вдома, відчуття тепла, затишку і передріздвяної радості.


Святу вечерю з людьми розділив і директор Caritas Nadvirna отець Andrij Budzak, який спочатку презентував тематичне відео про Різдво та коротеньку презентацію про саму сутність цього свята.


Всі присутні розділили Різдвяну Просфору, а опісля приступили до Святої вечері. Завершилася різдвяна трапеза спільним виконанням колядок.


Світлі символи Різдва Христового та національні традиції пов’язані з ним дали змогу всім людям з різних куточків України відчути єдність, затишок та справжнє родинне тепло.


В Різдві предвічний Бог стає малим Дитям і тим самим стає нашим братом, щоб і ми стали дітьми Божими – стали однією родиною.


Тож ще один аспект Тайни Різдва – бути родиною один для одного, бути родичами Бога… Нехай це Різдво зробить нас ріднішими.


Христос народився, щоб осяяти душі своїм світлом. Тепер це світло є в кожного з нас.


То ж бережімо його, цінуймо та щедро ділімося з тими, хто його потребує!


Переглядів: 779
banner