У Калуші відзначили 31-у річницю з дня створення військової частини

Суспільство

Сьогодні, 2 січня, у Калуші, у підрозділі військової частини 1241 Національної гвардії України, яким керує капітан Остап Солодкий, відбулися урочистості з нагоди 31-ї річниці з дня створення військової частини. На захід завітали заступник голови Калуської районної державної адміністрації Роман Гавриляк, керівники силових структур та установ району.


Інформує Голос-Інфо посилаючись на Калуську районну державну адміністрацію


У своїй промові Роман Гавриляк наголосив на тому, що військовослужбовці частини 1241 з високою відповідальністю виконують покладені на них завдання щодо забезпечення особистої безпеки громадян, попередження правопорушень, демонструючи при цьому вірність своєму народові, військовій присязі, професіоналізм та високу майстерність.


«Висловлюю глибоку подяку всім, хто гордо носить звання національного гвардійця, сумлінно та самовіддано виконує військовий обов’язок, має відповідальність перед рідним краєм, своєю країною. Велика вдячність вам за нелегку, але таку потрібну службу, за мужність та відвагу!», – звернувся до військовослужбовців Роман Гавриляк.


Заступник голови РДА Роман Гавриляк підкреслив, що в цій повномасштабній війні з російськими окупантами ми переможемо, бо з нами правда і з нами Бог.


Відтак, за високий професіоналізм, активну громадянську позицію, сумлінне виконання службових обов’язків, а також з нагоди 31-ї річниці від дня створення військової частини нагороджено грамотами районної державної адміністрації-районної військової адміністрації представників 3 патрульної роти патрульного батальйону військової частини 1241.


Крім того, особовий склад 3 патрульної роти отримав грамоти від керівництва військової частини, відділу Національної поліції, міської ради і районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


Переглядів: 450
banner