У Калуші представники об’єднання ветеранів Афганістану відвідали родини загиблих воїнів-«афганців»

Без категорії, Суспільство

«Афганська» війна належить до тих подій ХХ століття, які ще не знайшли свого повного та об’єктивного висвітлення та аналізу. Вона залишається «білою плямою» новітньої історії.


Пише Голос-Інфо з посиланням  на Калуська районна державна адміністрація


Із кожним роком історія віддаляє нас від вогняних років «афганської» війни, але час не владний викреслити з людської пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку. Тисячі синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі, загинули на чужині, ставши довічним болем і горем своїх батьків.


Калуське територіальне об’єднання ветеранів Афганістану продовжує підтримувати постійний зв’язок із рідними загиблих у Афганістані військовослужбовців.


Напередодні Новорічно-різдвяних свят голова Калуської територіального об’єднання ветеранів Афганістану Володимир Сорохтей і голова громадської ради при райдержадміністрації Петро Гаврилів разом з представниками РДА відвідали родини загиблих воїнів-«афганців». Під час зустрічі з батьками загиблих наших земляків Володимир Сорохтей і Петро Гаврилів висловили їм щире співчуття та подяку за гідне виховання синів і вручили різдвяні подарунки.


«Турбота про рідних наших побратимів, – наголошує Володимир Сорохтей, – наш прямий обов’язок. Адже вони втратили дорогих для них людей: синів, братів, чоловіків. Тому ми намагаємося зробити все, що від нас залежить, щоб родини полеглих наших побратимів почували себе захищеними та мали підтримку».
Пам’ятаймо ж і ми з вами ветеранів, виявляймо розуміння до тих, хто пройшов через війну. І, звісно, підтримуймо наших захисників. У єдності – наша сила і Перемога.


Переглядів: 496
banner