У Брошнів-Осаді заклади дошкільної освіти працюватимуть в режимі онлайн

Без категорії, Суспільство

21 – 23 листопада – в режимі онлайн працюватимуть заклади дошкілля.


Про це повідомляє Голос-Інфо,  посилаючись на Брошнів-Осадська ТГ


18 листопада перший заступник голови Брошнів-Осадської селищної ради Василь Сокирко провів оперативну нараду з участю керівників ЗДО «Шовкова косиця» (Любов Ахмарова) та «Світанок» (Ольга Мацевко). Звичайно, ставилось питання доцільності роботи закладів дошкілля в режимі офлайн у період частого і тривалого вимкнення електроенергії, що особливо відбувається останніми днями.


Як зауважували керівники дитсадків, вже 18 листопада, коли загальноосвітні заклади працювали в режимі онлайн, суттєво зменшилася наповнюваність груп. Можливо, це сталося тому, що старші діти залишились вдома, і вони слідкують за меншими.


Були припущення, що негативний вплив на ситуацію також може бути від того, що з настанням похолодання діти почали частіше хворіти. А, що не кажіть, під час повітряної тривоги, коли іноді й по кілька годин малюкам доводиться перебувати в укриттях чи у приміщеннях коридорів, коли зникає світло й перестає працювати система опалення – це, як кажуть, мало говорити про незручності.


Таким чином, прийнято рішення у період 21-23 листопада перевести працівників дитячих садочків на роботу в режимі онлайн. Тобто, вихователі працюють з дітьми дистанційно, а техперсонал виконує свої звичні роботи.


Василь Сокирко звернув увагу керівників комунальних закладів на те, що у нинішній кризовій ситуації керівники як селищної ради, так і комунальних закладів громади, працюють у режимі 24х7. Тобто, мають постійно перебувати на зв’язку, і у випадку форс-мажорних обставин доводити інформацію до влади.


Щодо ситуації в КНП «Брошнівська міська лікарня», то, як доповів директор закладу Олександр Монюк, ситуація тут стабільна: у приміщенні лікарні тепло, пацієнти забезпечені гарячим харчуванням. Під час вимкнення світла функції електропостачання виконує потужний електрогенератор.

 



Переглядів: 475
banner