Делегація Прикарпатських рятувальників з робочою поїздкою відвідала Опольське воєводство Республіки Польща

Суспільство

Під час поїздки делегації рятувальників з України, як повідомляють в головному управління ДСНС України в Івано-Франківській області, маршалек  передав дев’ять дефібриляторів, які будуть використовуватися гірськими рятувальниками для проведення невідкладних реанімаційних дій у гірській місцевості, де немає доїзду для медиків, а також цим медичним обладнанням буде укомплектовано зведений загін Прикарпатських рятувальників, що залучається до відновлюваних робіт на деокупованих територіях.


Пише Голос-Інфо посилаючись на Івано-Франківська обласна державна адміністрація


Також вдалося досягнути домовленостей щодо співпраці між Прикарпатськими та Опольськими рятувальниками.

Працівники ГУ ДСНС України в області ознайомилися із функціонуванням у комендатурах Державної пожежної служби «класів безпеки». Зокрема, делегація відвідала такий клас у місті Ополе, щоб вивчити систему навчання дітей правил безпеки життєдіяльності.

Окрім того, рятувальники з України відвідали добровільні пожежні команди на території воєводства, обмінялися досвідом та домовилися про подальшу співпрацю. А ще на тренінгу з медіа техніки опановували польську систему інформування населення через ЗМІ, шляхи та методи подання інформації тощо.

Підсумком поїздки стала домовленість про співпрацю між головним управлінням ДСНС України в Івано-Франківській області та воєводським управлінням Державної пожежної служби в Ополе.



Переглядів: 396
banner