В поліції Прикарпаття відзначили кращих працівників

Суспільство

Спеціальне звання, відомчі відзнаки, почесні грамоти та подяки працівникам, які присягли на вірність українському народу та щоденно, з гідністю і честю, виконують свій нелегкий службовий обов’язок, вручив правоохоронцям начальник обласної поліції Сергій Безпалько.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Поліція Івано-Франківської області


Нагрудним знаком МВС України «За відзнаку в службі» нагородили підполковника поліції Романа Гордого. А почесні грамоти та подяки Міністерства внутрішніх справ України отримали підполковник поліції Михайло Ковалюк та старший лейтенант Михайло Шкатуляк.


Подяку від Національної поліції України та чергове спеціальне звання «підполковник поліції» отримав майор Мирослав Гуменюк. Також Подяку від НПУ оголосили старшому лейтенанту Роману Портечину.


Відзнаки поліцейські отримали за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, бездоганну службу, виявлені мужність та героїзм під час захисту територіальної цілісності України.


Також поліцейські і спецпризначенці отримали нагороди від Івано-Франківської облдержадміністрації, обласної та міської рад.
«Дякую кожному працівнику за службу, мужність та самовіддачу, яку ви щоденно проявляєте в зоні бойових дій та в тилу. Залишайтеся й надалі вірними Присязі та українському народу», – зазначив начальник поліції Сергій Безпалько.


Переглядів: 627
banner