В Івано-Франківську провели захід Національного олімпійського комітету України для школярів

Суспільство

4 листопада у ліцеї 21 Івано-Франківської міської ради було проведено захід Національного олімпійського комітету України «DO LIKE OLYMPIANS» для школярів, загалом в заході прийняло участь близько 60 учасників, також на захід завітала директор школи Олександра Лесюк.


Інформує Голос-Інфо з посиланням на Департамент молодіжної політики та спорту


З вітальними словами до школярів звернувся голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін та начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради – Андрій Данищук.


Після урочистої частини всі учасники проекту під чітким керівництвом Катерини Дубровіної, срібної призерки Олімпійських ігор, взяли участь у розминці завдяки якій отримали позитивні емоції, веселий настрій і заряд бадьорості.


Після чого у форматі діалогу з олімпійцем відбулось знайомство з досить молодим видом спорту в Івано-Франківську, а саме стрільбою з лука. Від початку і до кінця уроку учасники з великим зацікавленням дізнавалися про цей олімпійський вид спорту і ставили чимало питань.Також кожен зміг спробувати свої можливості у влучності стрільби.


На завершення заходу всі без виключення учасники отримали пам’ятні подарунки із символікою Національного олімпійського комітету України та зробили спільне фото на згадку.


Переглядів: 390
banner