Поранений боєць з міста Надвірна потребує допомоги

Суспільство

Чернявський Григорій Юрійович, 25 березня 1993 року народження з міста Надвірна, 1 квітня був важко поранений під час бойових дій. Знаходився 3 тижні у комі і вийшовши із неї, 22 квітня, знаходиться у важкому стані по сьогоднішній день.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Софія Ціщук


Був переведений в нейрохірургію, а потім в реанімацію в Одесі, після чого його відправили до Львову в реанімацію, а нещодавно відправили до Польщі, де він наразі і знаходиться теж в реанімації. Після останнього мого допису його стан погіршився, ще в Одесі у нього виявили ковід, він втратив у вазі, постійно температурить і лиш нещодавно у Польщі виявили перитоніт. Ви всі знаєте його, як хорошого, позитивного хлопця, який ніколи не залишав своїх близьких у біді, який завжди був з гарним настроєм і душа компанії, і я знаю, що ви, як і я, щиро би хотіли знову його побачити таким усміхненим, тим Грішкою, якого ми з вами пам‘ятаємо.


Тому просимо вас, хто має можливість, давайте ще раз допоможемо коштами його мамі, яка зараз переживає важкий період і понад усе на світі хоче врятувати сина. Для нас декілька гривень, це нічого не варте, а комусь це може врятувати життя!


5168 7520 1828 5406 – Коноваленко Світлана Василівна
Або Польська карта далі у фото.
 


Переглядів: 617
banner